Ga direct naar inhoud

LUCY LIVE 'Sappelen'

do. 7 maart 2013
locatie: Das Spectrum

··········
Onder de noemer LUCY LIVE creëert LUCY ontmoetingen met kunstenaars, vormgevers en andere makers; een zwervend kunstplatform voor mensen die nieuwsgierig zijn, op zoek naar inspiratie en bijzondere ontmoetingen. LUCY LIVE werkt samen met verschillende partners en duikt op wisselende plekken in Utrecht op. 

Sappelen

LUCY organiseerde i.s.m. DAS SPECTRUM op donderdagavond 7 maart de eerste LUCY LIVE avond, met als thema Sappelen. In een volgepakt Spectrum vertelden kunstenaars uit verschillende disciplines in presentaties van 5 minuten hoe zij veel doen met weinig. Vooraf en tijdens de avond maakte het Ruilrestaurant heerlijke hapjes van ingrediënten die de gasten zelf meenamen.
Sander Reijgers Elise 't Hart
Sander Reijgers Elise 't Hart
Met presentaties van ontwerper Michelle Baggerman over afvalmateriaal dat een nieuw leven krijgt; kunstenaar Sander Reijgers die de crisis in tijd en geld op zijn eigen manier te lijf gaat; muzikant Jelte van Andel over 'repertoire' keuzes; beeldend kunstenaar Joyce Overheul die naast haar 'high art' kunstpraktijk ook 'low art' haakpatronen ontwerpt en verkoopt op internet; kunstenaar in spe Elise 't Hart over haar ambities en ideeën voor het leven na de academie, en Jop Vissers Vorstenbosch die vol overtuiging sappelt om geen concessies te doen aan zijn beeldende werk. Marjo Vaessen (kunsthistoricus / beeldend kunstenaar en samen met Marjolein Sponselee oprichter van LUCY) presenteerde de avond en ging in gesprek met kunstenaars en publiek.
Ruilrestaurant LUCY LIVE 7 maart 2013

Tijd en locatie

Aanvang
19.00 uur: Ruilrestaurant
20.00 uur:  Start LUCY LIVE programma

Waar
DAS SPECTRUM, Montalbaendreef 2, Utrecht
(voormalig pand van Uitgeverij Het Spectrum, vlakbij winkelcentrum Overvecht)
Joyce Overheul, bom
Joyce Overheul, Bomb
(Funny Toys - Prank Amigurumi - CROCHET PATTERN No.64)

Deel dit artikel

  • Facebook
LUCY LIVE 'Sappelen'
Michelle Baggerman, Precious Waste
Jelte van Andel
 
Joyce Overheul, Dr Pill
Sander Reijgers